De Arend wint game 1 in hoofdklasse playoff finale

9 April 2018

In: Sport
Comments: 0

 

Maandag 9 april 2018 – In een spannende wedstrijd in de dames hoofdklasse play-off basketbal finale wist De Arend met een gelijkopgaande strijd, zondag, game 1 te winnen. Yellow Birds werd met 57-50 verslagen na een ruststand van 25-27.  De doelpunten bij Yellow Birds werden gemaakt door onder andere: Lydia Tolud, Onna Fang en Cyarah Kensmil. Elk scoorden twaalf punten.  Aan de zijde van De Arend was Marcella Sedoc de top scoorer met twintigpunten, terwijl Marelva Marica acht punten  scoorde .  Op dinsdag 10 april zal in de Ismay van Wilgen sporthal  game 2 worden gespeeld in de best of five serie . In de heren hoofdklasse zijn SCVU, Yellow Birds, De Schakel en De Arend alverzekerd van een play-off ticket.

-Surinaamse Basketbal Bond-