Galatasaray doet goede zaken in Turkse titelstrijd

1 April 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 1 april 2018 – Het is nog altijd enorm spannend in de Turkse titelstrijd, maar Galatasaray deed opnieuw goede zaken. De ploeg van de ervaren coach Fatih Terim (64) wint in eigen stadion met 2-1 van nummer vijf Trabzonspor.

Galatasaray zette met de overwinning weer een belangrijke stap in de jacht naar de 21ste landstitel in de clubhistorie en het eerste kampioenschap sinds 2015.
Galatasaray heeft nu 57 punten. Istanbul Basaksehir, dat eerder met 1-2 won bij Akhisarspor, staat tweede met 56 punten. Besiktas, de kampioen van de afgelopen twee seizoenen, staat derde met 53 punten. Fenerbahçe staat op een vierde plaats met 48 punten, maar komt zondag nog in actie op bezoek bij Kayserispor.

-ALGEMEEN DAGBLAD-