Pelicans, Spurs en Thunder verzekeren zich van play-offticket in NBA

10 April 2018

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 10 april 2018 – New Orleans Pelicans, San Antonio Spurs en Oklahoma City Thunder hebben zich in de nacht van maandag op dinsdag verzekerd van het dertiende, veertiende en vijftiende ticket voor de play-offs in de NBA.

De Spurs, die in 1999, 2003, 2005, 2007 en 2014 de titel pakten, staan voor het 21e seizoen op rij in de play-offs dankzij een 85-98 zege op Sacramento Kings. Ook de Pelicans (113-100 tegen LA Clippers) en de Thunder (115-93 tegen Miami Heat) wonnen. Er is daardoor nog één ticket te vergeven in de Western Conference, waar Houston Rockets, Golden State Warriors, Portland Trail Blazers en Utah Jazz ook al zeker zijn van een vervolg van het seizoen. Minnesota Timberwolves en Denver Nuggets strijden om het laatste plaatsbewijs. De concurrenten staan in de nacht van woensdag op donderdag tegenover elkaar.In de Eastern Conference zijn alle tickets al vergeven. Toronto Raptors, Boston Celtics, Philadelphia 76ers, Cleveland Cavaliers, Indiana Pacers, Milwaukee Bucks, Miami Heat en Washington Wizard plaatsten zich daar al voor de play-offs.De play-offs in de NBA gaan op 14 april van start. De Warriors waren vorig seizoen in de finale te sterk voor de Cavaliers.

-Bronnen: NU.NL/ANP-