WK kwalificatie 2019 in aantocht voor Surinaamse dames voetbal selectie

10 April 2018

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 10 april 2018 – De nationale dames voetbalselectie zal deelnemen aan de WK kwalificatie wedstrijden. De CFU landen bestaan uit 5 poules; Suriname is in poule E samen met Guyana, Bermuda en Barbados. Deze wedstrijden zullen in Guyana afgewerkt worden op 23, 25 en 27 mei 2018.

Van elke poule zullen de winnaars doorgaan naar de volgende ronde.
En de vijf landen die uiteindelijk doorgaan spelen een tournooi vanaf 21 juli, waarvan de eerste drie zich zullen kwalificeren voor het Concacaf eindtoernooi dat in oktober 2018 wordt afgewerkt in de Verenigde Staten van Amerika.
De wereldkampioenschappen voor vrouwen worden in juni 2019 in Frankrijk gehouden.

– Saraya Truideman/STVSsport