Barça met Cillessen op doel ruim langs Villarreal

10 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 10 mei 2018– Landskampioen FC Barcelona heeft Villarreal zonder al te veel moeite met 5-1 opzij gezet. Jasper Cillessen, die normaliter in competitiewedstrijden tweede keus is achter Marc-André ter Stegen, werd alleen gepasseerd door Nicola Sansone.

Philippe Coutinho opende al na elf minuten de score nadat doelman Sergio Asenjo een inzet van Ousmane Dembélé maar half had verwerkt. Vijf minuten later maakte Paulinho er 2-0 van, de aanval was ingezet met een steekpass van Andrés Iniesta. Tussendoor had Cillessen twee keer knap gered op inzetten van Pablo Fornals en Jaume Costa.

De fans uit heel de wereld die voor Messi waren gekomen kregen waar voor hun geld. Kort voor rust combineerde de Argentijn met Iniesta om zelf af te ronden: 3-0, zijn 35ste competitiedoelpunt van het seizoen.

De tweede helft bood veel minder vermaak. Maar na de 3-1 van Nicola Sansone – Cillessen trof geen blaam – maakte Ousmane Dembélé in de laatste vijf minuten nog twee doelpunten: 5-1.

En zo sluit Barcelona bijna het seizoen af zonder nederlaag. Hierna volgen nog duels met Levante en Real Sociedad.

-Algemeen Dagblad-