Bayern-speler Vidal mogelijk jaren de cel in

26 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 26 mei 2018 – Arturo Vidal hangt een flinke gevangenisstraf boven het hoofd.
De speler van Bayern München was in september vorig jaar betrokken bij een vechtpartij.
De aanklager in München heeft bevestigd dat Vidal is aangeklaagd voor “betrokkenheid in een verbale, en daarna fysieke ruzie in september 2017.”

Dat geldt ook voor zijn broer Sandrino. Het duo was op een zaterdagavond in september op stap om de thuiszege van Bayern München op FSV Mainz te vieren. In de VIP-lounge van de Crown’s Club ging het mis. Het groepje waarmee Vidal uit was, zou rond drie uur ‘s nachts ruzie hebben gezocht met onder meer de barman. De clubeigenaar beweert dat de Chileense middenvelder eerst de boel probeerde te sussen, maar dat hij vervolgens zelf ook met iemand slaags raakte. De 31-jarige voetballer kan nu zes maanden tot tien jaar celstraf krijgen

-Goal.com-