Cavaliers dankzij James nog één zege verwijderd van Conference-finale

6 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 6 mei 2018 – Cleveland Cavaliers is dankzij LeBron James nog één zege verwijderd van de finale in de Eastern Conference in de NBA. De sterspeler besliste het duel met Toronto Raptors in de slotseconde (105-103) en zette zijn ploeg daarmee op een 3-0 voorsprong in de best-of-sevenserie.

Dankzij James, die in totaal goed was voor 38 punten, zeven assists en zes rebounds, hoefde het derde duel in de play-offs niet naar verlenging. Kevin Love (21 punten en zestien rebounds) en Kyle Korver (achttien punten) hadden eveneens een aanzienlijke bijdrage.

In de finale van de Eastern Conference wacht de Cavaliers vermoedelijk Boston Celtics. Ook die ploeg staat na een 101-98 zege op Philadelphia 76ers op een 3-0 voorsprong. In de thuishaven van de ‘Sixers’ was echter wel verlenging nodig.

-NU.nl/ANP-