Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik plaatst Suriname wederom op wereldkaart

7 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 7 mei 2018 – Meervoudig kickbokswereldkampioen Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik heeft Suriname zondag weer op de wereldkaart geplaatst. Rozenstruik van team Bigi Boi wist de Ukraïner Andrey Kovalev in het Mixed Martial Arts (MMA) gevecht op punten te verslaan.

 

Dit MMA gevecht tijdens de Rizin 10 – Fukuoka was eentje in de 120kg heavyweightklasse en werd gehouden onder auspiciën van de Rizin Fighting Federation in Marine Messe Fukuoka, Japan.
De Surinaamse kickbokser, onder leiding van zijn coach Michael Babb, had zich uitstekend voorbereid op dit treffen tegen de Europeaan en bewees wederom overtuigend zijn zoveelste partij te winnen. Rozenstruik staat met deze overwinning op een 5 (winst) – 0 (verlies) record.

Volgens planning vecht ‘Bigi Boi’ op 9 juni in Duitsland en op 29 juli in Tokio, Japan.
Rozenstruik wordt morgen terugverwacht in Suriname.

-SMEsport-