Klopp vreest voor WK Salah: “Het was een meedogenloze actie van Ramos”

27 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 27 mei 2018 – Trainer Jürgen Klopp van Liverpool vreest dat Mohamed Salah het WK moet missen. De Egyptische smaakmaker van Liverpool raakte in de finale van de Champions League tegen Real Madrid al na een half uur geblesseerd bij een duel met Sergio Ramos. De aanvoerder van de Madrilenen ging aan de arm van Salah hangen, waardoor de Egyptenaar viel en ongelukkig op zijn schouder landed.

“Mo is in het ziekenhuis voor een röntgenfoto”, zei Klopp. “Het ziet er niet goed uit. Hij heeft iets met zijn sleutelbeen of schouder.”
Salah keerde na een behandeling nog even terug op het veld, maar had zoveel last dat hij al snel in tranen naar de kleedkamer verdween. “Het was een meedogenloze actie van Ramos”, mopperde Klopp. “Hij heeft waarschijnlijk geen vrienden gemaakt in Egypte.”

Salah leidde zijn land voor het eerst sinds 1990 naar het WK. De aanvaller van Liverpool werd dit seizoen topscorer in de Premier League en kreeg zo’n beetje alle individuele prijzen in Engeland.

-Algemeen Dagblad-