Levante bezorgt Barcelona eerste nederlaag in La Liga in 400 dagen

14 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 14 mei 2018 – FC Barcelona is op bezoek bij Levante tegen de eerste competitienederlaag van dit seizoen aangelopen. Na negentig zinderende minuten in het Estadi Ciutat de València stond er een uitslag van 5-4 op het scorebord.

Het was voor FC Barcelona de eerste nederlaag sinds de 2-0 nederlaag bij Málaga op 8 april 2017, exact 400 dagen geleden. Sindsdien bleef Barcelona 43 wedstrijden op rij zonder nederlaag in de Spaanse competitie, maar liep zondag dan toch weer eens tegen een nederlaag aan. Het was voor Levante alweer de tiende overwinning in elf wedstrijden.

Levante won in de clubhistorie slechts één keer eerder van Barcelona, op 11 oktober 1964.
Barcelona trad aan zonder sterspeler Lionel Messi, die ook niet op de reserve bank te zien was.

-Algemeen Dagblad-