Nationale Zender STVS ready voor WK 2018

23 May 2018

In: Sport
Comments: 0


Woensdag 23 mei 2018 – De Surinaamse Televisie Stichting, STVS heeft officieel ook de uitzendrechten voor het aanstaande WK voetbal 2018. Dat heeft directeur Steven Rodriguez vandaag meegedeeld in een personeelsmeeting.

Op donderdag 14 juni zal het 21ste wereldkampioenschap voetbal in het Loezjniki stadion van Rusland, geopend worden, middels een ceremonie, waarna de aftrap wordt gedaan tussen gastland Rusland en Saoedi-Arabië.
32 landen zullen tot en met 15 juli 2018, het tegen elkaar opnemen en strijden om de FIFA World Cup Trofee.

Behalve de rest van de wereld kijkt ook Suriname reikhalzend uit naar dit, om de 4 jaren terugkerend, evenement. De frequentie 8.2 is het WK station van de STVS; alle 64 wedstrijden zullen in HD- kwaliteit worden uitgezonden.

-Larissa Best, STVS webredacteur-

– Foto’s: Kishan Jalimsing, Graphics: Yoshiro Djokarto