Ontgoochelde Van Dijk: “Vreselijk, ongelooflijk, ik heb weinig te zeggen”

27 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 27 mei 2018 – Liverpool-verdediger Virgil van Dijk kon na afloop van de verloren Champions League-finale maar moeilijk de juiste woorden vinden om zijn teleurstelling te omschrijven. Wél nam hij het op voor zijn doelman Loris Karius, die met twee gigantische flaters de absolute schlemiel van gisteren was.

Van Dijk kon zijn emoties maar moeilijk omschrijven. “We hadden ons goed voorbereid en wisten hoe Real zou gaan spelen. Ik heb eigenlijk vrij weinig te zeggen”, baalde hij. Ook ging hij in op het vroeg uitvallen van de geblesseerde Mohamed Salah. “Mo is natuurlijk zó belangrijk voor ons team. Dat hij geblesseerd raakt, is frustrerend. We hebben op de bank ook heel veel kwaliteit zitten, maar dat neemt niet weg dat we Mo missen. Of het ernstig is? Ik heb hem nog niet gesproken, maar hoop dat het meevalt.”

-Voetbalzone-