Rayo Vallecano keert na twee seizoenen terug in Primera Division

28 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 28 mei 2018 – Rayo Vallecano keert na twee jaar terug in de Primera Division. De Madrileense ploeg won zondag in de voorlaatste speelronde van de Segunda Division thuis met 1-0 van CD Lugo en stelde daarmee promotie naar het hoogste niveau in Spanje veilig.

Alex Moreno maakte vijf minuten voor rust tegen middenmoter Lugo het enige doelpunt van de wedstrijd voor Rayo Vallecano, die in 2016 na een periode van vijf seizoenen in de Primera Division degradeerde.

Door de overwinning nam Rayo Vallecano de koppositie in de Segunda Division over van SD Huesca, dat in eigen stadion met 0-1 verloor van Gimnastic.

Rayo Vallecano kan dus ook de titel in de Segunda Division nog veroveren. Met nog een speelronde voor de boeg hebben ‘Los Vallecanos’ een punt voorsprong op Huesca en kunnen ze niet meer achterhaald worden door nummer drie Sporting Gijón.

-NU.nl-