Real met ‘140 procent fitte’ Ronaldo in Champions League-finale

26 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 26 mei 2018 – Hoewel hij eerder deze maand met een enkelblessure aan de kant stond, verschijnt Cristiano Ronaldo zaterdagmiddag topfit aan de aftrap bij Real Madrid tegen Liverpool in de finale van de Champions League.
De Portugese vedette maakte vorige week tegen Villarreal (2-2) al zijn rentree en luisterde zijn terugkeer bij de ‘Koninklijke’ toen op met een doelpunt.

“Cristiano leeft voor zulke wedstrijden. Hij is helemaal in orde. Cristiano zit misschien niet op 150 procent, maar wel op 140 en dat is zeker niet slecht”, zei coach Zinedine Zidane vrijdag met een knipoog op de persconferentie in Kiev.

De 33-jarige Ronaldo liep zijn blessure begin deze maand op in de ‘Clásico’ tegen FC Barcelona (2-2) op het moment dat hij voor 1-1 zorgde. Hij werd hard geraakt op zijn rechterenkel, die dubbelklapte.
Zidane liet vlak daarna al weten dat de finale niet in gevaar zou komen voor de topscorer aller tijden van de Champions League.

-NU.nl-