Real stelt derde plaats veilig door ruime overwinning op Celta

13 May 2018

In: Sport
Comments: 0


Zondag 13 mei 2018 – Real Madrid heeft de derde plaats in de competitie veiliggesteld door een eenvoudige overwinning op Celta Vigo. De Madrilenen wonnen met 6-0, onder meer dankzij twee doelpunten van Gareth Bale.
De ploeg van coach Zinédine Zidane, die zich voorbereidt op de finale van de Champions League tegen Liverpool op 26 mei herstelde zich zo van de nederlaag van afgelopen woensdag tegen Sevilla (2-3).

Bij Real ontbrak nog altijd de licht geblesseerde Cristiano Ronaldo. Zidane bracht tegen Celta verder grotendeels het eerste elftal op het veld met Toni Kroos, Luka Modric, Gareth Bale, Marcelo en Raphaël Varane. Die ontbraken allen tegen Sevilla.
De thuisploeg had na ruim een half uur al een comfortabele voorsprong van 3-0. Bale was goed voor twee treffers in de 13e en 30e minuut. Isco maakte vlak daarop de 3-0. De Marokkaanse verdediger Achraf Hakimi schoot in de tweede helft de 4-0 binnen. Na het eigen doelpunt van Sergi Gómez zorgde Kroos voor de 6-0-eindstand.

-Algemeen Dagblad-