Rockets en Warriors op drempel finale Western Conference

8 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 8 mei 2018 – Houston Rockets en Golden State Warriors hebben nog één zege nodig om de finale van de Western Conference in de NBA te halen. Beide ploegen namen in hun best-of-sevenserie een voorsprong van 3-1. De Rockets wonnen het vierde duel met Utah Jazz met 100-87, de Warriors versloegen New Orleans Pelicans met 118-92.

De basketballers uit Houston hadden de tweede wedstrijd uit de serie voor eigen publiek verloren, maar boekten zondagavond hun tweede zege op rij in Salt Lake City, de thuishaven van Utah Jazz. Chris Paul tekende voor 27 punten en twaalf rebounds, James Harden droeg 24 punten bij. De Rockets, de beste ploeg uit de reguliere competitie, kunnen het morgen in Houston afmaken.

Titelverdediger Golden State Warriors had vrijdag in New Orleans verloren, maar pakte daar twee dagen later wel de winst. Kevin Durant (38 punten) en Stephen Curry (23) zetten hun club op de drempel van de finale in het westen.

-Algemeen Dagblad-