Ronaldo heeft spijt van vertreksuggestie: Ik had het niet zo moeten zeggen

28 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 28 mei 2018 – Cristiano Ronaldo heeft spijt van zijn uitlatingen na de gewonnen finale van de Champions League tegen Liverpool. De 33-jarige Portugees hintte op een vertrek bij de ‘Koninklijke’.

“Het was geweldig om voor Real Madrid te spelen”, zei de topspits, die daar later aan toevoegde: “De fans, die me altijd hebben gesteund, krijgen over een paar dagen antwoord.” Ronaldo stelt in gesprek met het Amerikaanse Fox Sports dat hij dat niet zo had moeten zeggen.
“Het doet iets af aan onze prachtige en historische prestatie”, aldus Ronaldo. “De persoonlijke zaken van een speler zijn nu niet van belang. Het is misschien een beetje uit de context gehaald, maar ik had het ook niet zo moeten zeggen.”

Trainer Zinedine Zidane en president Florentino Pérez van Real Madrid reageerden direct op de opvallende woorden van de Portugese superster. “Cristiano is gelukkig bij Real en zal dat ook blijven”, aldus Pérez.

-Algemeen Dagblad-