Sevilla maakt nog kans op EL na knappe zege op Real

10 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 10 mei 2018 – Sevilla heeft Real Madrid in eigen huis een nederlaag toegebracht: 3-2. Dankzij de zege maakt de ploeg uit Sevilla nog kans op kwalificatie voor de Europa League.

Real Madrid focust zich volledig op de finale van de Champions League, die het op 26 mei tegen Liverpool speelt. Coach Zinédine Zidane kon niet beschikken over Cristiano Ronaldo, die last heeft van zijn rechterenkel. Ook Gareth Bale en Toni Kroos zaten niet bij de selectie.

De thuisploeg won onder Joaquín Caparrós, de derde coach dit seizoen, afgelopen weekend eindelijk weer eens en speelde agressief tegen Real. Wissam Ben Yedder bracht Sevilla op voorsprong en via Miguel Layún werd het 2-0.
Nadat Sergio Ramos een strafschop had gemist, zorgde de aanvoerder van Real er met een eigen doelpunt zelfs voor dat het 3-0 werd. Door Borja Mayoral en een tweede strafschop die Ramos wel benutte, werd het uiteindelijk nog 3-2.

-Algemeen Dagblad-