SVB eerste divisie hervat na onderbreking

13 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 13 mei 2018 – De SVB 1ste divisie competitie is na een onderbreking van bijkans twee weken, vrijdagavond hervat met de wedstrijd tussen twee oude rivalen Transvaal en Leo Victor. De wedstrijd werd in het Dr. Ir. Franklin Essed stadion gespeeld.
Transvaal won deze interessante en boeiende wedstrijd met 1-0.
Het enig doelpunt in deze wedstrijd werd gescoord door Akoela.

Zaterdagmiddag bekampten SV Notch en Voorwaarts elkaar in het Dr. Ir. Franklin Essed Stadion. Het is duidelijk dat de SV Notch gaat voor het kampioenschap in de SVB 1ste divisie. Voorwaarts die een heel slechte wedstrijd speelde, werd volledig weggespeeld.
Doordat SV Notch de vele opgelegde kansen niet wist te benutten is de schade voor Voorwaarts gebleven op een eindstand van 4-1 voor SV Notch.

Zondagmiddag om 16.30 uur neemt Papatam het op tegen Robinhood in het Dr. Ir Franklin Essed Stadion.

-Imro Redmond, STVS Sport-