Transvaal wint overtuigend van Nishan 42

20 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 20 mei 2018 – De ploeg van Transvaal is heeft zaterdag in het André Kamperveen stadion, bij de voortzetting van de SVB 1ste Divisie competitie, een overtuigende overwinning geboekt op Nishan 42. Transvaal was op alle linies de betere ploeg en daardoor zijn de doelpunten ook niet uitgebleven. Transvaal won de ontmoeting met 4-1.

Notch uit Moengo won met 3-1 van West United uit Coronie. Dit duel werd afgewerkt in het Eliazer stadion te Saramacca.

De wedstrijd tussen Intermoengo Tapoe en Robinhood die in het Ronny Brunswijk stadion gespeeld zou worden vond geen voortgang vanwege slechte terreingesteldheid van het stadion. Op maandag 21 mei staat die gepland in het Franklin Essed stadion.

Zondagmiddag wordt de competitie voortgezet met de volgende wedstrijden:
Leo Victor – WBC in het Franklin Essed stadion om 18.00 uur
Papatam tegen PVV in het Andre Kamperveen stadion om 16.30 uur

-Imro Redmond, STVS Sport-