Usain Bolt traint mee met Noorse Stromsgodset

31 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 31 mei 2018 – Usain Bolt heeft de droom om profvoetballer te worden nog niet laten varen. Na een eerdere trainingsstage bij Borussia Dortmund, traint de Jamaicaan nu mee met de Noorse club Stromsgodset.

De 31-jarige Bolt hoopt mee te kunnen spelen in een vriendschappelijk duel van het eerste met de onder-19 afdeling. “Ik wil beter worden en zo hard mogelijk werken”, vertelt Bolt. “Misschien ziet een club iets in mij en geeft die me een kans”, aldus de achtvoudig olympisch kampioen.

Jostein Flot, technisch directeur van Stromsgodset heeft Bolt al een shirt overhandigd met het nummer 9.58, het wereldrecord op de 100 meter. “We zeiden laatst tegen de spelersgroep dat er een speler kwam meetrainen en dat hij verrekte snel was. De deur ging toen open en Bolt kwam binnenlopen. Het was een schok voor de groep.”

-Algemeen Dagblad-