Van Dijk wil vooral genieten van CL-finale met Liverpool tegen Real

26 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 26 mei 2018 – Virgil van Dijk kijkt vol verwachting uit naar de finale van de Champions League, zaterdagmiddag met Liverpool tegen Real Madrid. De duurste verdediger ooit wil vooral genieten van de eindstrijd in Kiev.
“Voor ons allemaal is het heel speciaal om in deze finale te staan”, zei Van Dijk voor de training in het Olympisch Stadion, waar hij samen met manager Jürgen Klopp en aanvoerder Jordan Henderson aanschoof bij de pers.
“We moeten hier vooral van gaan genieten en alles geven, zodat we hopelijk uiteindelijk nóg meer hebben om van te genieten.”

Amper een half jaar na zijn veelbesproken transfer naar Liverpool kan de oud-verdediger van FC Groningen, Celtic en Southampton de belangrijkste prijs voor Europese clubs pakken.

Liverpool betaalde in de winter zo’n 84 miljoen euro, een recordbedrag voor een verdediger, om Van Dijk over te nemen van Southampton. De huidige aanvoerder van Oranje groeide al snel uit tot een onmisbare schakel achterin bij de ‘Reds’.
“Vanaf de eerste dag voelde ik me enorm welkom bij deze club. Liverpool is mijn club, Anfield is mijn thuis. En de resultaten helpen natuurlijk ook om me hier snel op m’n plek te voelen.”

-NU.nl-