Warriors dwingen zevende duel af en houden zicht op prolongatie NBA-titel

27 May 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 27 mei 2018 – De basketballers van de Golden State Warriors blijven kans houden op een plek in de NBA-finale. De titelverdediger versloeg zaterdagavond in eigen huis Houston Rockets met 115-86.
De ploeg uit Oakland trok daarmee de stand gelijk. In de best-of-sevenserie in de finale van de Western Conference staat het nu 3-3.

Het beslissende duel is maandag in Houston. De winnaar van de Western Conference neemt het op tegen de beste ploeg uit het oosten, Cleveland Cavaliers of Boston Celtics. Ook in die serie is zondag een beslissende zevende wedstrijd nodig.

James dwingt beslissende ontmoeting af voor Cavaliers in Conference-finale

Cleveland Cavaliers heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een beslissende zevende ontmoeting afgedwongen in de finale van de Eastern Conference tegen Boston Celtics. Aan de hand van sterspeler LeBron James werd de stand in de best-of-sevenserie weer gelijkgetrokken: 3-3.

Daardoor gaan de Cavaliers en Celtics in de nacht van zondag op maandag uitmaken wie zich plaatst voor de NBA Finals, waarin Houston Rockets of regerend kampioen Golden State Warriors wacht.

-NU.nl-