Yellow Birds komt sterk terug

7 May 2018

In: Sport
Comments: 0


Maandag 7 mei 2018 – Yellow Birds is zondagavond sterk teruggekomen in de heren hoofdklasse best of five serie play-off finale van de Surinaamse Basketbal Associatie. In de Ismay van Wilgen sporthal wist Birds game 2 naar zich toe te trekken en SCVU met 60-56 te verslaan.

Yellow Birds basketballer Dancell Leter speelde voor de zoveelste keer de sterren van de hemel en werd met 29 punten topscorer van de wedstrijd. Leter pakte ook maar liefst 19 rebounds. Ook Xaviro van Ams speelde een belangrijke rol en scoorde 13 punten voor Yellow Birds.

Aan de zijde van SCVU was Gylan Watamaleo goed voor 16 punten, terwijl Rogerio Playfair 11 punten op zijn naam schreef. Darryl Tolud en Oscar Patterson scoorden elk 7 punten.

Game 3 in deze heren hoofdklasse finale wordt morgen om 21.00u in de Ismay van Wilgen sporthal afgewerkt.

-SMEsport-