Zidane: Ronaldo is 120 procent fit

20 May 2018

In: Sport
Comments: 0


Zondag 20 mei 2018 – Fans van Real Madrid hoeven zich geen zorgen te maken. Cristiano Ronaldo staat volgende week zaterdag topfit aan de aftrap in de Champions League-finale tegen de Engelse club Liverpool. Dat zei zijn trainer Zinedine Zidane op de persconferentie na de laatste competitie wedstrijd in de La Liga tegen Villarreal.

Real Madrid gaf een 2-0 voorsprong uit handen en daardoor eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijke stand. Ronaldo scoorde 1x voor Real Madrid.
“Het gaat goed met hem. Cristiano is 120 procent fit. Dat is genoeg voor mij”, aldus Zidane.

De Franse voormalig wereldvoetballer kan zijn derde Champions League op rij winnen met Real Madrid. “Dat zou groots zijn en veel voor me betekenen. Maar het zou ook betekenen dat mijn staf en ik ons werk goed doen en onze boodschap doordringt tot de spelers. Dat is het belangrijkste.”

-Algemeen Dagblad-