België bijna zeker van achtste finales WK na ruime zege op Tunesië

23 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 23 juni 2018– België heeft zaterdag een grote stap gezet richting de achtste finales van het WK in Rusland. De Belgen wonnen ook hun tweede groepswedstrijd relatief eenvoudig door met liefst 5-2 af te rekenen met Tunesië.
Eden Hazard, Romelu Lukaku (beiden twee keer) en Michy Batshuayi zorgden voor de doelpunten van België. Dylan Bronn en Wahbi Khazri maakten de Tunesische goals.

België, dat afgelopen maandag al met 3-0 won van Panama, komt door de overtuigende overwinning op zes punten en gaat daarmee souverein aan kop in groep G.

Mocht Engeland zondag winnen van Panama, dan is België – en ook Engeland – in een voortijdig stadium verzekerd van de volgende ronde en draait het afsluitende groepsduel tussen beide landen alleen nog om de eerste plaats in de poule.

-NU.nl/ ANP-