Condor weer vrouwen volleybalkampioen

7 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 7 juni 2018 – Condor heeft het zevende opeenvolgende kampioenschap in de vrouwenhoofdklasse van de Surinaamse Volleybalbond bemachtigd. Yelyco heeft de huid woensdagavond duur verkocht, maar kon een clean sweep niet voorkomen. Condor won de derde finalewedstrijd in een goed gevulde Ismay van Wilgen Sporthal in vijf sets: 23-25, 26-24, 25-19, 22-25, 15-10.

Het kampioenspunt kwam van de hand van Sandrina Hunsel. “Ik ben trots op mijn teamgenoten. Onze kracht zat in de teamgeest”, zegt Hunsel. Coach Eric Aikman vindt het goed dat Condor ondanks alles toch de beste is. “Yelyco was geweldig. Ze hebben alles gegeven, maar mijn spelersgroep is gewoon geweldig. Zeven jaar op rij kampioen zegt wel wat.”

Tegenhanger Fenno Misiedjan is niet teleurgesteld. “We hebben alleen niet voldoende strijd geleverd. Condor was beter vandaar dat we ze ook feliciteren”, aldus Misiedjan.

-de Ware Tijd-