Kluivert op luchthaven Rome warm onthaald door zijn nieuwe fans

12 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 12 juni 2018 – Zo’n honderd fans van AS Roma begroetten Justin Kluivert (19) maandagavond op het Leonardo da Vinci–Fiumicino Airport. De aanvaller ondertekent vandaag een vijfjarig contract bij de Italiaanse topclub.

Ajax gaf Kluivert maandag toestemming van zijn vakantieadres in Ibiza naar Rome te vliegen. In een wit Adidas-shirtje – Nike is de sponsor van Roma – wandelde hij daar een beetje beduusd, maar met een lach van oor tot oor, de fans van zijn nieuwe werkgever tegemoet. Op het Twitteraccount van de Romeinen werd de aankomst live uitgezonden.

Kluivert ondergaat vandaag een medische keuring bij de nummer 3 van Italië. Met de transfer strijkt Ajax zo’n 17,5 miljoen euro op, een bedrag dat door bonussen nog op kan oplopen tot ruim 20 miljoen. Hij wordt er de op zes na duurste Ajacied uit de clubgeschiedenis..

Kluivert wordt bij Roma ploeggenoot van Kevin Strootman en Rick Karsdorp. De club zou ook de Marokkaanse international Hakim Ziyech nog graag van Ajax willen overnemen..

-Algemeen Dagblad-