Leo Victor geeft overwinning uit handen

10 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 10 juni 2018 – Leo Victor heeft zaterdag bij aanvang van de SVB (Surinaamse Voetbal Bond) Eerste Divisie competitie de winst uit handen gegeven. In het Dr.Ir. Franklin Essed stadion konden de “Leeuwen” een 2-0 voorsprong niet behouden tegen Botopasie en werd het tenslotte gelijk.

Bij rust stond Leo Victor ook nog knap met 1-0 voor dankzij een doelpunt van Stefano Macdonald. Na rust maakte Jamal Pocornie er zelfs 2-0 van. Botopasi gaf niet op en bleef maar druk uitoefenen, totdat Leo Victor verdediger Purcy de Baas in eigen doel kopte en doelman Profijt wist te verschalken. Voor het einde van dit duel zou geklungel in de defensie van Leo Victor maken dat Botopasie invaller Roche Emanuelson het tweede doelpunt van Botopasie mocht meepikken: 2-2.

Overige uitslagen:
Inter Moengotapoe – West United 6-2
Papatam – Nishan 1-5
Voorwaarts – Transvaal 0-2

Schema 10 juni:
PVV – Notch in het Dr.Ir. Frankin Essed stadion om 16.30u
WBC – Robinhood in het André Kamperveen stadion om 16.30u

-SMEsport/SVB-