Meisje volleybalselectie Suriname naar Bonaire voor U23 Caribbean Cup

22 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Vrijdag 22 juni 2018– De nationale meisjes volleybal-selectie van Suriname doet dit weekend samen met gasteiland Bonaire, Curaçao, Aruba en de Amerikaanse Maagdeneilanden mee aan de eerste U23 Caribbean Cup.

Wedstrijdschema: vrijdagavond: Suriname – Curaçao; zaterdagavond: Suriname – Aruba; zondagmiddag: Suriname – USVI; zondagavond: Suriname- Bonaire.

“We zijn ready en het is een voorrecht dat we als team Suriname waardig mogen uitdragen.” Bemoedigende woorden van aanvoerster Sigourney Kamé van de nationale U23 meisjes volleybalselectie van Suriname. “Ik verwacht sterke tegenstand van alle landen, maar het Surinaamse thuisfront mag erop rekenen dat we onze beste beentjes zullen voortzetten”, benadrukt de captain. Ze rekent op de volle ondersteuning van elk teamgenoot. Van de tien geselecteerde speelsters hebben alleen Kamé, sub-captain Cabriëlla Bouterse en Ketura Margaret internationale ervaring. “We proberen samen onze ervaring met de groep te delen en ze op een positieve manier klaar te stomen voor wat ze te wachten staat op zo een toernooi.”

-dWT-