Odesur 2018: Sunayna Wahi 6e op de 200 meter sprint

8 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Vrijdag 8 juni 2018 – Sunayna Wahi is tijdens de elfde Zuid-Amerikaanse Spelen in Cochabamba, Bolivia niet in de prijzen gevallen op de 200 meter sprint. Van de acht finalisten eindigde de Surinaamse atlete op de zesde plaats met een tijd van 24.15 seconden.

De series van dit nummer, die voor donderdagochtend waren gepland gingen niet door, omdat er te weinig dames waren. De atleten keerden dus terug naar de village en kwamen donderdagmiddag terug voor de finale.

De race werd gewonnen door de Braziliaanse Vitoria Cristina Silva Rosa in een tijd van 22.87 seconden. De tweede plaats ging naar Angela Gabriella Tenorio Micolta van Ecuador in 23.07 seconden en Nercely Desiree Soto Soto van Venezuela pakte brons in een tijd van 23.11 seconden.

-Vereniging van Sport Journalisten in Suriname/ SMEsport-