Odesur: Worstelaar Mohamed verliest beide partijen

8 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Vrijdag 8 juni 2018 – Abdoel Rehiem Mohamed heeft de groepsfase niet overleefd op het onderdeel worstelen tijdens de elfde Zuid-Amerikaanse Spelen in Bolivia. In de gewichtsklasse tot 65 kilogram verloor hij zijn beide partijen in groep twee.

De Surinaamse worstelaar zat in een poule met de Venezolaan Anthony Jose Montero Chirinos en de Boliviaan Fernando Espinoza Vedia. In nog geen uur tijd verloor hij eerst van Vedia (0-5; touche) en daarna van Chirinos (0-4).

Chirinos werd winnaar van de groep, want hij versloeg daarna ook Vedia met 4-0. De Venezolaan ging later met de Odesur-titel vandoor want hij won in de finale van Agustin Destribats van Argentinië; 3-0. In de halve finales had hij Sixto Pedragas van Peru met 3-1 klein gekregen. Pedragas veroverde het brons.

-de Ware Tijd-