Olaria en Kolibrie strijden om STcB Warming-up titel

14 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 14 juni 2018 – Bij de voorzetting van de halve finales van het STcB (Surinaamse Troefcall Bond) Warming-up toernooi is het de teams van Olaria en Kolibrie gelukt zich te plaatsen voor de finale. Olaria won in een spannende wedstrijd van titelverdediger Sudhar.

Dit jaar komt er dus een nieuw kampioen. Sudhar begon de wedstrijd goed en nam in de eerste ronde een voorsprong van twee punten, maar dit was ook de enige ronde die zij wonnen. De resterende rondes werden gewonnen door Olaria: 88-61. Hoogste score bij Olaria: Andrew Muller – Henk Amstelveen met 27 punten. Hoogste score bij Sudhar: Glenn Halfhide – Rewinder Somai met 22 punten.

Kolibrie won vrij makkelijk van Palm Boys: 86-57. Hoogste score bij Kolibrie: Marcello Belgraef – Ramon Anches met 27 punten. Hoogste score bij Palm Boys: Rawi Doebar – Marciano Tjon A Len met 21 punten. De finale wordt vandaag gespeeld.

-Surinaamse Troefcall Bond/ Foto: google-