PVV houdt SV Notch in bedwang

11 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 11 juni 2018 – Het is de ploeg van Hermandad PVV zondagmiddag in het Franklin Essed stadion voor een redelijk goed opgekomen publiek, gelukt een puntje te pakken bij koploper SV Notch: 1- 1.

De spelers van SV Notch waren zeer ontevreden met het gelijkspel, omdat een overwinning hen dichterbij het kampioenschap in de 1ste divisie zou brengen.

Op het zelfde tijdstip speelden WBC en Robinhood in het André Kamperveen stadion. Na een ruststand van 0-0 won Robinhood de wedstrijd met 4-0. Rozenblad scoorde een hattrick in de wedstrijd. Komende zondag wordt de topper tussen Robinhood en Transvaal gespeeld.

Zaterdagmiddag won Nishan 42 met 5-1 van Papatam. Leo Victor en Botopasi speelden 2-2 gelijk. Vrijdagavond won Transvaal met 2-0 van Voorwaarts.

Notch staat met 51 punten uit 22 wedstrijden nog steeds aan kop in de Eerste Divisie gevolgd door Robinhood op plaats nummer twee met 50 punten uit 21 wedstrijden. Transvaal is met de overwinning van Robinhood gezakt naar de derde plaats en heeft er na 22 wedstrijden 48 punten op zak.

-Imro Redmond, STVS sport-