Robinhood SVB Eerste Divisie kampioen

25 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 25 juni 2018– Robinhood is zondag voor de 25e keer landskampioen geworden. Hiermee is de rood groene formatie de absolute recordhouder in Suriname. In het Dr.Ir. Franklin Essed stadion wist de kersverse kampioen na een 3-1 ruststand, met 4-3 te winnen van West United.

De doelpunten van Binhood werden gescoord door Roxy Fer, Silvian Sedney, Cerezo Haabo en Rodney Dalfour. Voor West United scoorden Rivaldo Doorson, Giovanni Cruden en Odin Faerber.

Notch, die ook kans maakte op de titel, verloor in eigen huis met 3-2 van Nishan 42, terwijl Voorwaarts in het Andre Kamperveen stadion met 2-1 te sterk was voor Papatam. Zowel Notch als Transvaal hebben 52 punten op zak en moeten een beslissingswedstrijd afwerken om uit te maken wie semi-kampioen wordt van Suriname.

Overige uitslagen van de 26e (laatste) speelronde SVB Eerste Divisie:
WBC – PVV 2-2
Botopasi – Transvaal 0-2
SNL – Leo Victor 1-3

-SMEsport/ Foto’s: google-