Ronaldo sluit aan bij Portugal

5 June 2018

In: Sport
Comments: 0


Dinsdag 5 juni 2018 – Cristiano Ronaldo is teruggekeerd van vakantie en heeft zich aangesloten bij de Portugese selectie voor het WK.

De grote vedette ontbrak bij de laatste twee oefeninterlands van de regerend Europees kampioen, maar doet zeer waarschijnlijk donderdag weer mee in de laatste testwedstrijd tegen Algerije. Volgens Portugese media arriveert de sterspeler van Real Madrid maandag in het trainingskamp van de Portugezen in Lissabon.

Ronaldo heeft genoten van een goede week vakantie na de gewonnen finale van de Champions League tegen Liverpool (3-1). Hij speelde om die reden niet mee tegen Tunesië (2-2) en België (0-0) in de voorbereiding op het WK in Rusland.

Portugal begint het toernooi op 15 juni in Sotsji met een krachtmeting tegen buurland Spanje.

-Algemeen Dagblad-