Sigourney Kamé MVP Caribbean Cup

26 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 26 juni 2018– Sigourney Kamé heeft meer dan een wezenlijke bijdrage helpen leveren aan het eerste kampioenschap van Suriname in de eerste U23 Caribbean Cup ooit. De aanvoerster sleepte zondag bij de closingsceremonie van het toernooi in Bonaire, vijf onderscheidingen in de wacht.
Kamé werd gekroond tot Most Valuable Player. Daarnaast ontving ze ook de awards voor tweede beste spiker, bester server, beste digger en beste scorer.

“Ik sta versteld van alle awards”, meent Kamé. “Mijn focus was op de eerste plaats het team goed te dragen wetende dat er op mij gerekend word. Ik heb hele goede back up gehad van al mijn teamgenoten.” Ze onderkent dat de samenwerking goed was.

“Alleen zou ik het helemaal niet kunnen doen. Zonder mijn teamgenoten had ik al deze awards niet in de wacht kunnen slepen. Ik dank God op de eerste plaats voor de genade dat we als team de uitschieters mochten zijn op dit toernooi. We hebben Suriname waardig gerepresenteerd”, aldus Kamé.

Farizada Kurban werd uitverkoren tot beste spelverdeelster en Xiony Kidjo tot beste libero.

-dwtonline-