Suriname klaar voor vrouwen Caribbean Cup

28 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 28 juni 2018– De Ismay van Wilgen Sporthal is dit weekend het strijdtoneel voor internationale volleybalwedstrijden. Suriname treedt van 30 juni tot en met 2 juli op als gastheer van de zeventiende editie van de Caribbean Cup voor vrouwenvolleyballanden. Titelverdediger Trinidad en Tobago, Barbados en de Bahama’s zijn naast Suriname de participanten.

Voorzitter Lionel Blokland van de commissie Caribbean Championships zegt dat Suriname gereed is voor het evenement. “De control commissie en de drie buitenlandse landen komen op 29 juni in Suriname aan”, zegt Blokland. De buitenlandse werkarm wordt voorgezeten door president Mushtaque Mohammed van de Caribbean Zonal Volleyball Association (Cazova).

Verder maken de Curaçaose Jill Edwards en de Trinidadianen Sean Morrison en Brian Charles deel uit van de control commissie. Alle participanten zullen in het Garden Hotel verblijven. De organisatie rekent op een goede opkomst van het Surinaams publiek aangezien Suriname tot één van de top teams in de regio wordt gerekend.

-de Ware Tijd-