Suriname ongeslagen winnaar U23 Caribbean Cup

25 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 25 juni 2018– Suriname heeft de eerste U23 Caribbean Cup voor meisjesvolleyballanden in stijl afgesloten op Bonaire. In de laatste partij van zondagavond werd het gasteiland met lege handen (25-12, 25-12, 25-14) naar huis gestuurd.

Eerder op de dag werden de Amerikaanse Maagdeneilanden eveneens in drie sets teruggefloten. Vrijdagavond werd gestart met een vijfsetzege op Curaçao, terwijl Aruba zaterdag met 3-0 werd verslagen.

“We are champions of the Caribbean”, laat een dolgelukkige bondscoach Victor Lesperans optekenen. Suriname zit door de winst – alleen de winnaar gaat verder – in de volgende ronde. “Die staat gepland voor augustus, maar officieel is nog niets bekend”, aldus Lesperans.

-dwtonline-