SVB Eerste Divisie: Robinhood neemt koppositie over van Notch

17 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 17 juni 2018 – Robinhood heeft zaterdag de koppositie in de Eerste Divisie van de Surinaamse Voetbal Bond overgenomen van Notch. In het Ronnie Brunswijk stadion wist de kersverse koploper met 0-1 te winnen van landskampioen Inter Moengotapoe. Naldo Kwassie scoorde in eigen doel.

Ivanildo Rozenblad van Robinhood is met 21 doelpunten topscorer van de Eerste Divisie gevolgd door Virgill Najoe met 17 doelpunten.

In het Dr.Ir.Franklin Essed stadion kwamen Nishan 42 en SNL niet verder dan een 1-1 gelijke stand, terwijl West United in Coronie met 4-0 te sterk was voor Papatam. Deze wedstrijd op het Letitie Vriesde Sportcomplex werd voor de tweede helft afgefloten door de arbiter, want de bezoekende Papatam had op dat moment slechts zeven spelers ter beschikking. Papatam startte de wedstrijd met slechts tien spelers.

Overige uitslagen:
Leo Victor – Notch 0-0
PVV – Botopasi 3-3 (inhaalwedstrijd)

-SMEsport-