U23 volleybal-meisjes Suriname winnen van Curaçao

24 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 24 juni 2018- Suriname is de U23 Caribbean Cup voor meisjesvolleybal-landen met een zwaarbevochten vijfset-winst gestart op Curaçao. In de openingswedstrijd vrijdagavond in Kralendijk, Bonaire, werd er met 21-25, 25-20, 25-19, 14-25, 16-14 gewonnen.

Bondscoach Victor Lesperans en teammanager Cindy Smuller laten vanuit het eiland weten dat het wegvallen van de pass Suriname parten heeft gespeeld in de openingsset. “Ik ben blij voor de speelsters”, onderkent Leperans. “Het is nagenoeg een rookie team en onder meer de ervaring van Sigourney Kamé heeft ons geholpen.” De aanvoerster en Cabriëlla Bouterse, die in de vierde set met ademhalingsproblemen uitviel, hebben Team Suriname weer op rails gebracht.

-dWt/SMEsport-