WK 2018 van start; ‘Owru Cul’ STVS-basis tijdens activiteiten

14 June 2018

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 14 juni 2018 – Het is vandaag zover; om 12.00uur ‘s middags gaat het WK 2018 van start met de wedstrijd tussen gastland Rusland en Saoudi-Arabië, in het olympisch stadion Loezjniki in de hoofdstad Moskou.

‘Owru Cul Sport en Entertainment Center’ aan de Letitia Vriesdelaan is vanaf vandaag het centrum van de STVS tijdens dit wereldkampioenschap voetbal. Vanuit die plek zal bij elke wedstrijd sprake zijn van een live voor-, tussen- en nabeschouwing. Elke avond volgt er ook een live WK Journaal. De frequentie 8.2 is geheel afgestemd op het WK gebeuren.

Wij verwelkomen u graag in ‘Owru Cul Sport en Entertainment Center.’
Supporters en voetballiefhebbers krijgen ook de mogelijkheid om in een gezellige sfeer de wedstrijden te volgen op diverse TV screens. Verder zijn er verschillende activiteiten waaraan de bezoekers mogen meedoen. Zo zal er ook gevoetbald worden tussen uitgenodigde teams.

Klik hier voor het FIFA wedstrijdschema van WK 2018

-STVS-