Natio verliest twee oefenduels tijdens trainingskamp in Nederland

29 July 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 29 juli 2018- Ter voorbereiding op de eerste wedstrijd in de CONCACAF Nations League, is het nationaal voetbalteam van Suriname, onder leiding van coach Dean Gorré, op een trainingskamp van twee weken in Nederland (25 juli – 8 augustus).

De eerste oefenwedstrijd die vrijdag 3 x 15 minuten duurde, ging met 0-1 verloren tegen Jong Feyenoord. Den Bosch was zaterdag de tweede tegenstander op het trainingskamp. Natio werd in dat oefenduel verslagen door de ploeg van coach Wil Boessen: 4-0.

Henk Fraser, oud-ploeggenoot van bondscoach Gorré bij Feyenoord, speelt met Sparta Rotterdam de laatste oefenwedstrijd tegen Natio op 1 augustus.

Op 6 september opent Suriname de CONCACAF Nations League met een uitwedstrijd tegen Dominica. De overige tegenstanders zijn Jamaica, Saint Kitts en Nevis en de Britse Maagdeneilanden.

-natio.sr-