Real Madrid-voorzitter Pérez belooft ‘geweldige spelers’ te halen

20 July 2018

In: Sport
Comments: 0

Woensdag 18 juli 2018- Na het vertrek van Cristiano Ronaldo kunnen fans van Real Madrid erop rekenen dat de selectie een flinke kwaliteitsinjectie krijgt. Dat beloofde voorzitter Florentino Pérez vandaag tijdens een persconferentie. “We moeten ons versterken voor het heden en de toekomst”, zei Pérez. “Onze uitstekende selectie zal met enkele geweldige spelers aangevuld worden.”

Na negen seizoenen vertrok Ronaldo vorige week voor 112 miljoen euro naar Juventus. Met Alvaro Odriozola (22), Vinicius Junior (18) en Andriy Lunin (19) trok de winnaar van de laatste drie edities van de Champions League deze zomer tot dusver alleen drie relatief onbekende spelers aan. Daar blijft het niet bij, stelde Pérez de fans van de club gerust. “De club is nog nooit zo rijk geweest als nu. Het is uniek dat we drie keer op rij de Champions League hebben gewonnen. Real Madrid is echt een instituut.”

Sinds het vertrek van Ronaldo wordt Real met meerdere topspelers in verband gebracht. Onder anderen Eden Hazard (Chelsea), Neymar en Kylian Mbappé (beiden Paris Saint-Germain) worden aan de Spaanse grootmacht gelinkt.

-NU.nl-