Start Nationale Jeugd Damkampioenschappen 2018

24 July 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 23 juli 2018- De Surinaamse Dambond start op zaterdag 4 augustus met de Nationale Jeugd Damkampioenschappen in de U17, U14, en U11 klasse. Het toernooi zal bij het Jabbar Imamdi Sportcomplex worden gehouden.

Indien er genoeg dames zijn zal er een aparte dames groep worden opgemaakt. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt het spelsysteem bepaald, Zwitsers of Round Robin. De roosters zijn na de inschrijvingen bekend.

In 2017 werd Arwien Bhagwandas U20 kampioen. Bij de U17 klasse jongens was Quincy Ngawikromo uit Nickerie Nationaal Jeugd damkampioen geworden. Bij de meisjes in dezelfde klasse werd Ishika Ragho, die ook uit Nickerie afkomstig is, kampioen. De overige kampioenen in de andere categorieën zijn: U14 Sagar Loedoer en U11 Shervankoemar Basdewsing. U20 kampioen Arwien Bhagwandas.

-Surinaamse Dambond-