Ajax ook in heenwedstrijd tegen Standard Luik nog zonder Dolberg

6 August 2018

In: Sport
Comments: 0

Maandag 6 augustus 2018- Ajax moet het ook dinsdag in de heenwedstrijd op bezoek bij Standard Luik in de derde voorronde van de Champions League stellen zonder Kasper Dolberg. De spits kampt nog altijd met een buikblessure.

Dolberg ontbrak daardoor ook al tijdens de twee gewonnen duels met Sturm Graz in de tweede voorronde (2-0 en 3-1).

Trainer Erik ten Hag neemt 22 spelers mee naar Luik, onder wie de talenten Dani de Wit, Jurgen Ekkelenkamp, Noa Lang en Kaj Sierhuis. Daley Blind zit ook bij de groep. De verdediger heeft geen kwetsuur overgehouden aan zijn botsing met doelman Kostas Lamprou tijdens de verloren vriendschappelijke confrontatie vorige week tegen VfL Wolfsburg (0-3).

De heenwedstrijd tussen Standard en Ajax begint dinsdag om 15.00 uur (sme tijd) in het Maurice Dufrasnestadion. De return start volgende week dinsdag om 15.30 uur in de Johan Cruijff ArenA.

De winnaar van het tweeluik gaat naar de play-offs, waarin een ticket voor de groepsfase van de Champions League valt te verdienen.

-NU.nl/ ProShots-