Barcelona ontsnapt door VAR aan laat puntenverlies

28 August 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 26 augustus 2018- FC Barcelona is aan het begin van het Spaanse voetbalseizoen nog niet in de grootste vorm. De regerend landskampioen won moeizaam met 0-1 van Real Valladolid, nadat het vorig weekeinde in de openingswedstrijd pas laat afstand nam van Deportivo Alavés (3-0).

Ousmane Dembélé maakte in de 57ste minuut het enige doelpunt. De Franse aanvaller schoot diagonaal raak nadat Sergi Roberto de bal vanaf de achterlijn met zijn hoofd teruglegde. Valladolid leek in blessuretijd langszij te komen, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt na het raadplegen van de video-scheidsrechter wegens buitenspel af.

Real Madrid kan vandaag bij winst in de uitwedstrijd op Girona in punten weer naast FC Barcelona komen.

-Algemeen Dagblad-