Domelzo Schet schrijft Black Glory-titel op zijn naam

15 August 2018

In: Sport
Comments: 0

Woensdag 15 augustus 2018- Vechter Domelzo Schet heeft zaterdag één van de Black Glory-titels op zijn naam geschreven, na een scherp gevecht in Macapa, Brazilië. Schet vocht tegen Gerimias Junior waarna hij in de vierde ronde middels een knie in de buiksteek zijn tegenstander op TKO wist te winnen.

De vechters Giovano van Rabenswaay en Stacey Ceder van Team Yvel
hebben een goede beurt gemaakt, maar hebben hun westrijd niet kunnen winnen.

De organisatie zegt bijzonder trots te zijn op de vechters, omdat ze zich van hun beste kant hebben laten zien. Van Rabenswaay en Ceder hebben weliswaar geen titels op hun naam kunnen schrijven, maar ze hebben een goede beurt gemaakt. Ceder vocht tegen de Braziliaanse Karina Moraes en Van Rabenswaay stond in een titelgevecht tegenover Alan Tatarunga.

Saraya Truideman, STVS sportredactie-