Feyenoord kan niet stunten in return tegen Trencín in voorronde EL

17 August 2018

In: Sport
Comments: 0

Vrijdag 17 augustus 2018- Feyenoord is donderdag uitgeschakeld in de derde voorronde van de Europa League. De Rotterdammers konden in de return in eigen huis tegen AS Trencín de 4-0-nederlaag in de heenwedstrijd niet tenietdoen en kwamen niet verder dan een 1-1-gelijkspel.

Feyenoord kende nog wel een droomstart door een doelpunt van Eric Botteghin in de achtste minuut, maar Trencín trok de stand nog geen minuut later alweer gelijk dankzij een treffer van Antonio Mance. Dat was ook de eindstand, omdat Feyenoord in beide helften ontzettend veel kansen miste en daardoor eigenlijk nooit echt in de buurt kwam van een heroïsche comeback.

De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst kan zich daardoor de rest van dit seizoen richten op de KNVB-beker en de Eredivisie, waaraan Feyenoord zondag bijzonder slecht begon door een 2-0-verliespartij op bezoek bij het gepromoveerde De Graafschap.

-NU.nl/ ProShots-