Feyenoord verrassend onderuit bij De Graafschap

12 August 2018

In: Sport
Comments: 0

Zondag 12 augustus 2018- Feyenoord is vandaag uitermate slecht begonnen aan de Eredivisie. De Rotterdammers verloren verrassend met 2-0 op bezoek bij De Graafschap. Fabian Serrarens en Stef Nijland waren in respectievelijk de 31e en 90e minuut verantwoordelijk voor de doelpunten op De Vijverberg.

Feyenoord beëindigde de wedstrijd met negen man na rode kaarten (twee keer geel) voor Eric Botteghin (67e minuut) en Jean-Paul Boëtius (80e minuut).

De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst ging donderdag ook al met liefst 4-0 onderuit in de heenwedstrijd in Slowakije tegen AS Trencín in de derde voorronde van de Europa League.

De winnaar van de Johan Cruijff Schaal vorige week ten koste van PSV heeft dus aanstaande donderdag in de return in de eigen Kuip een klein wonder nodig om alsnog de play-offs van het tweede Europese bekertoernooi te bereiken.

Het is voor Feyenoord opmerkelijk genoeg al de zesde opeenvolgende uitnederlaag tegen een gepromoveerde club. Eerder was het niet opgewassen tegen NEC, Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam, VVV-Venlo en NAC Breda.

-NU.nl/ ANP-